Lena ja Lasse on tuore aviopari.
Niin uusi että vaimo on vasta kolmannella kuukaudella raskaana.
Lasse on noita huumorimiehiä jonka huumoriin vaimo on tottunut joten hämmästys ei ollut kovin suuri kun toimistossa työskentelevä aviomies työpäivän jälkeen suihkuhuoneesta palasi alastomana keittiöön vaimon keittopuuhia keskeyttämään pitäen peukalon ja etusormen välissä juuri riisutut vielä lämpimät kalsarinsa kysyen vaimoltaan että olisiko jo aika rakkaan vaimon pestä nämä tänään samalla nyrpistäen nenäänsä?
Vaimo tirskahti nauruun soppakulho kädessä mutta pystyi silti vastamaan että juu, heitä pesukoneeseen vaan.
Aviomies pysyy keittiössä ja jatkaa kiusoittelua tiedustelemalla seuraavaksi että pitäisiköhän nämäkin pestä heiluttaen pallejaan?
Ne saat luvan itse pestä, vastaa vaimo siihen.
Lasse kääntyy selin vaimoon palatakseen kylpyhuoneeseen mutta muista samalla yhden asian:
Tiedätkö mitä pomo tänään vihjaisi? Hän sanoi päivällä että saan konttoripäällikön viran kun nykyinen jää isyyslomalle heti, jos annan hänelle persettä! Hän kehui pakaroitani ja olethan sinäkin kehunut näitä paasasi Lasse taputtaen kauniin pyöreitä pakaroitaan.
Mitä vastasit, kysyi Lena?
Lupasin harkita asiaa sillä olisihan lisäpalkka tarpeellinen kun lapsikin on tulossa.
Vaimo alkoi oikein miettiä.
Jos oikein vakavasti ajot suostua niin tiedätkö minkä kokoisesta on kysymys? Oletko nähnyt pomosi kalun? Ethän ole antanut panna itseäsi, olet ainakin näin  väittänyt eli olet siinä mielessä neitsyt?
Vaimo se ajattelee kaikkea, myönsi Lasse.
Olet oikeassa, minä olen tiukka sieltä. Täytyy alkaa harjoittelemaan asiaa. Pitää ostaa eri kokoisia tekopeniksiä heti huomenna. Lupaatko auttaa harjoittelussa sillä molempien hyväksi tämä asia on?
Lapsen hyväksi myös, sanoi vaimo ja lupasi olla avuksi myös tässä asiassa.